סדנאות קולינריות

השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2025- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.

 

  • תוכן הסדנה

מה נלמד להכין?

טורקיה: בויוס - בורקס טורקי אמיתי מבצק מתוח, במילוי גבינות, ארוז קון לצ'ה - פודינג אורז מבושם בוניל וקינמון

ועוגיות קורבייה

צ'כיה & הונגריה - קולאץ': מאפה שמרים במילוי גבינה, פירות יער ושטרוייזל, קיורטוש נוטלה ואגוזים

יוון רוואני: עוגת סולת יוגורט ותפוזים, ספנקופיטה - מאפה פילו במילוי תרד וגבינות, גלידת יוגורט יוונית בזיגוג דבש ופיסטוק.

אמריקה הדרומית: פלאן קרמל, בריגדרו - ממתק שוקולד ברזילאי, אמפנדס פטריות ובשאמל

המזרח התיכון: לילות ביירות, בקלוואה, שוקולד דובאי

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים גילאים: 9-14

עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח

 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר