סדנאות קולינריות
סדנת פיש & צ'יפס
בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מתכוני פיש & צ'יפס
- אודות הסדנה
- שף אייל לביא
מה נלמד להכין?
רקע והסבר כללי על מנות הפיש & צ'יפס
סוגי הדגים בהם משתמשים, סוגי הבלילות והציפויים וסגנונות הגשה השונים
צ'יפס – עולם ומלואו. הכנת הצ'יפס המושלם
המנות
סלט תפוחי אדמה ובקלה קונפי עם צלפים, עירית ואיולי קארי
סלט עגבניות מגי
פיש & ציפס קלאסי
באן פיש בורגר
רטבים לפיש & צ'יפס – רוטב טרטר, רוטב איולי ווסאבי יוזו, איולי קארי
תוספות בצד
ירקות מוחמצים פיקנטים בכבישה חמה
סלט קולסלו רענן
קרם אפונה קטיפתית
קינוח
מקלות צ'ורוס בגנאש שוקולד, קינמון וצ'ילי
מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום. מהאוטוריטות המקומיות של המטבח המקומי תוך התמקדות בדגים ופירות ים. שף ובעלים של מסעדת "פסטיס" ו- "רוקח 73" בתל אביב.
בעברו עבד במסעדות "לה קאייה דו פאליי רויאל " ו- "See Grill" בבריסל- שתיהן בעלות שני כוכבי מישלן. "באקאנאל" של השף כריסטוף דופו, בעיר ואנס שבפרובאנס.
לביא הוא גם המייסד והמנהל של פרויקט "מבשלים הזדמנויות", פרויקט העצמה והכשרה של נוער בסיכון. לביא מבשל ויוצר מתוך אהבה ותשוקה עמוקה. רואה במקצועו שליחות וציונות בבניית מטבח ישראלי חדש.