סדנאות קולינריות
סדנת פאי תפוחים
סדנה חד יומית בה נלמד להכין מגוון סוגים של פאי תפוחים
- אודות הסדנה
- השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
סדנה מעשית של 4 שעות שבה להכין מגוון סוגים של פאי תפוחים.
פאי תפוחים ומרנג בניחוח פרחי קמומיל
בצק פריך שקדים, מלית תפוחים ואוכמניות, קציפת מרנג מבושמת
פאי תפוחים קרמל בשילוב קרמו לימון חמצמץ
בצק פריך שוקולדי, מלית תפוחים מקורמלת קרם לימון קטיפתי
מבכירי הקונדיטורים בארץ, בעל ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
הצג מפה