סדנאות קולינריות
סדנת פאי תפוחים
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
סדנה חד יומית בה נלמד להכין מגוון סוגים של פאי תפוחים
במהלך הסדנה יוגש יין
- אודות הסדנה
- השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
סדנה מעשית של 4 שעות שבה להכין מגוון סוגים של פאי תפוחים.
פאי תפוחים ומרנג בניחוח פרחי קמומיל
בצק פריך שקדים, מלית תפוחים ואוכמניות, קציפת מרנג מבושמת
פאי תפוחים קרמל בשילוב קרמו לימון חמצמץ
בצק פריך שוקולדי, מלית תפוחים מקורמלת קרם לימון קטיפתי
מבכירי הקונדיטורים בארץ, בעל ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
הצג מפה