סדנאות קולינריות

סדנת פאי תפוחים

סדנה חד יומית בה נלמד להכין מגוון סוגים של פאי תפוחים

  • אודות הסדנה
  • השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי

סדנה מעשית של 4 שעות שבה להכין מגוון סוגים של פאי תפוחים.

 

פאי תפוחים ומרנג בניחוח פרחי קמומיל

בצק פריך שקדים, מלית תפוחים ואוכמניות, קציפת מרנג מבושמת

פאי תפוחים קרמל בשילוב קרמו לימון חמצמץ

בצק פריך שוקולדי, מלית תפוחים מקורמלת  קרם לימון קטיפתי

מבכירי הקונדיטורים בארץ, בעל ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה

למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.

פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.

השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה

מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

תאריכי סדנאות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר