סיווגים מקצועיים

טבחות סוג 3

המסלול המקצועי להסמכת שפים בכירים

טבחות סוג 3

בקורס טבחות סוג 3 של אורט דן גורמה תלמד ותקבל את הידע והכלים הדרושים לקידום הקריירה שלך.

רוצים להוביל את עולם הקולינריה? הירשמו לקורס טבחות סוג 3, קורס מקצועי בליווי מיטב השפים

הצטרפו אלינו לקורסים המקצועיים של רשת מלונות דן ורשת אורט ותקבלו את כל הידע והניסיון הדרושים לכם כדי להפוך לשפים מובילים.


מנהל התחום הקולינרי: אבי שטייניץ • שף מוביל: אלעד קמחי •שף נוסף: שי קרידי 

נושאי לימוד

נושאי לימוד

נושאי לימוד

בין נושאי הלימוד • שיטות ריכוך מתכוני יסוד • חישוב עלויות ותמחור • בטיחות • תברואה • היגיינה • תזונה • ארגון סביבת העבודה • בחירת תפריטים • שימוש מושכל בסל מוצרים • שיטות בישול מתקדמות • פרזנטציה וצילחות, ועוד...
שף בכיר

שף בכיר

מוביל הקורס שף שי קרידי. השף בעל ותק וניסיון של שנים בהובלת תלמידים להצלחה במבחני הגמר
שיטת לימודים סוג 3

שיטת לימודים סוג 3

29 מפגשים שילוב של לימודים עיוניים עם לימודים מעשיים Hands On
תעודה מקצועית סוג 3

תעודה מקצועית סוג 3

תעודה מקצועית של משרד העבודה, אגף בכיר להכשרה מקצועית ולפיתוח כוח אדם.

29 מפגשים עיוניים ומעשייים | 184 שעות לימוד | הקורס יפתח בתאריך 26.11.24 בין השעות 16:00-21:00

10 מפגשים ראשונים בימי שלישי ו-19 מפגשים נוספים בימי שני 

 

תנאי קבלה:

7 שנות ותק ללא תעודת מקצוע 

שנת ותק אחת לבוגרי טבחות סוג 2 

טבחות סוג 3

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר