אודות
Professional Pastry Chef
קורס אפייה מקצועי עם
תעודה בינלאומית
Pro Pastry
קורס קונדיטוריה המקצועי והמקיף ביותר בישראל, קורס בינלאומי המוכר ע"י איגוד השפים WACS.
הקורס בהובלת הקונדיטור רוני פרדי מדרכי - מבכירי הקונדיטורים בארץ ובעל ניסיון של עשרות שנים בהוראת המקצוע.
במהלך הלימודים יתקיימו כיתות אומן עם בכירי השף קונדיטורים בארץ.
המסלול מקיף, יסודי וכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, מבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות.
נושאי לימוד
סדנת שף חו"ל
כיתות אומן
תעודה בינלאומית
שיטת לימודים
פטיסרי קלאסי
פטיסרי מתקדם
טכניקות מתקדמות
טכנלוגיות מזון ואפייה
30 מפגשים | 350 שעות לימוד כולל סטאז׳ | הקורס יפתח (מהדרין) בתאריך ב- 06/01/25 ימי שני 16:30-22:00
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים