נבחרת השפים
אפרת ליבפרוינד
שף קונדיטורית בכירה
אודות אפרת ליבפרוינד
ליבפרוינד היא עורכת המגזין המוערך ״טעמים" בעיתון משפחה, כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה. היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים. בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'. לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל.
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל