נבחרת השפים
שפית קרן סגל
אודות שפית קרן סגל
קרן למדה בישול בתחילת שנות ה 2000 בבית ספר המקצועי "בישולים", שם הבינה שזאת אהבתה. בהמשך למדה בבית הספר המקצועי לבישול באיטליה (Italian culinary institute) שם למדה לעומק את יסודות הבישול האיטלקי ונפלה בקסמיו.
קרן עבדה במסעדות גורמה בארץ ובלונדון עבדה במסעדת מישלן איטלקית.
קרן מעבירה סדנאות וקורסי בישול כ 15 שנה.
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל