אודות
מהדרין Professional Pastry Chef
קורס הקונדיטוריה בכשרות מהדרין המקיף והמקצועי בישראל
קורס קונדטוריה מהדרין
מסלול פרמיום של 30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה המקדמות ביותר בתחום.
בקורס תלמדו כיצד להכין קינוחים מתקדמים מהבסיס ועד לעוגות מורכבות וקינוחים מצולחתים.
הקונדיטורית אפרת ליבפרוינד ביחד עם צוות מורי אורט דן גורמה ינחו אותך צעד אחר צעד ליצרת קינוחים מושלמים.
הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתוח עסק עצמאי או להרחיב את הידע שלהן בתחום.
הצטרפי אלינו והפכי תחביב מהנה לפרנסה משתלמת!
נושאי לימוד
תעודה בינלאומית וסטאז'
השתלמויות מקצועיות
טיפים להקמת עסק מהבית
תעודה בינלאומית
שיטת לימודים
פטיסרי קלאסי
פטיסרי מתקדם
טכניקות מתקדמות
30 מפגשים | 350 שעות לימוד כולל סטאז׳ | הקורס יפתח (מהדרין) בתאריך ב- 06/01/25 ימי שני 16:30-22:00
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל
סיפורי בוגרים
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים