נבחרת השפים

שף מאיר בראל

אודות שף מאיר בראל

שף מאיר בראל למד את רזי הבישול והאפייה  ב”cordon blue" בצרפת. עבד במסעדות נחשבות וכיום הינו שותף בעלים, ומנהל קולינארי במסעדת ה-"פיטמסטר" בירושלים. שף בראל מנחה קורסים ומעביר סדנאות בישול ואפייה ובמקביל הינו שף פרטי מבוקש בעשירון העליון ובאירועי יוקרה. במהלך השנים התמחה במגוון סוגי בישול ברחבי העולם - בישול מולקולרי, פיציולו, ג'לטייר, בולונג'ייר ועוד. שף מאיר בראל מתגורר במושב גני טל.

 

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר