נבחרת השפים
שף איל לביא
שף אייל לביא
אודות שף איל לביא
מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום. מהאוטוריטות המקומיות של המטבח המקומי תוך התמקדות בדגים ופירות ים. שף ובעלים של מסעדת "פסטיס" ו- "רוקח 73" בתל אביב.
בעברו עבד במסעדות "לה קאייה דו פאליי רויאל " ו- "See Grill" בבריסל- שתיהן בעלות שני כוכבי מישלן. "באקאנאל" של השף כריסטוף דופו, בעיר ואנס שבפרובאנס.
לביא הוא גם המייסד והמנהל של פרויקט "מבשלים הזדמנויות", פרויקט העצמה והכשרה של נוער בסיכון. לביא מבשל ויוצר מתוך אהבה ותשוקה עמוקה. רואה במקצועו שליחות וציונות בבניית מטבח ישראלי חדש.
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל