סדנאות קולינריות
חלות ומאפי שמרים נהדרים
סדנה נפלאה בה נלמד להכין ולאפות חלות, צ'בטות ולחמים ומאפים ייחודיים עם מליות מתוקות ומלוחות, מתכונים חדשניים, פשוטים ונהדרים מאת האופה סער מור.
- אודות הסדנה
- השף קונדיטור סער מור
סדנה מעשית של 5 שעות שבה נאפה חלות נהדרות במגוון צורות קליעה, נכין עוגות שמרים ומאפים עם מליות גבינה מתוקה ומליות מלוחות ומפתיעות של גבינות וירקות.
צ'באטות מהירות וקלות של גבינות וזיתים, שחומות ורייחניות.
כל המוצרים שנלמד ונכין יהפכו כל ארוחה לחווית טעמים וריחות מדהימים והכל בקלות וקלילות.
את הקורס יעביר סער מור, קונדיטור בהכשרה ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". סער מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחם".
הצג מפה