סדנאות קולינריות

סדנת בישול ללא גלוטן לפסח

סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן מיוחדת לפסח

נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.

 

  • אודות הסדנה
  • אודות אורנית עובדיה

סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!

נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.

בסדנה נלמד ונכין:

רביולי סלק במילוי טרטר דג ים, שמן עשבי תיבול ואיולי חזרת
סלט קונפי ארטישוק ופול ירוק עם זיתי קלמטה
טלה במילוי עשבי תיבול, תמרים ואגוזים ברוטב יין סילאן, רכז רימונים וירקות צלויים
ניוקי כרובית
מוס פירות טרופי ורעפי מרנג

אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר