סדנאות קולינריות
השף הצעיר - פסח 2025
השף הצעיר - פסח 2025
סדנה כשרה בת 5 ימים לחג פסח בה הילדים ילמדו להכין מנות מגוונות מחומרי גלם כשרים לפסח.
בין התאריכים 06/04-11/04
- תוכן הסדנה
- שפית אורנית עובדיה
מה נלמד להכין?
יום ראשון: אומנות החיתוך - נלמד לחתוך כמו שפים מקצועיים
נכין: פאד תאי עוף, ספרינג רול תאילנדי עם דפי אורז, פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות.
יום שני: עוגיות ללא גלוטן - נלמד להשתמש בתחליפי קמח חיטה.
מתאים לאפייה ללא גלוטן ולפסח שמעבר לפינה...
נכין: עוגיות שוקולד מושלגות, עוגיות אמרטי פיסטוק, סבלה שוקולד ואגוזים.
יום שלישי: סושי - הכנה ובישול האורז, חיתוך מדויק של הירקות והדגים.
מאקי, אינסיידהאוט, פוטומאקי, טמפורה ועוד...
יום רביעי: דריפ קייק - נכין עוגת מוס עם שכבות שוקולד.
נלמד לעשות ציפוי דריפ מושלם ונכין קישוטי שוקולד משגעים!
יום חמישי: טיול במזרח הרחוק -מרק תירס עם קארי ולמון גראס מוקפץ בסגנון פיליפני עם אורז, ירקות ונתחוני בקר.
באן במילוי עוף חמוץ מתוק.
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14
עלות: 1,890 ש"ח
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.