סדנאות קולינריות

השף הצעיר - פסח 2025

השף הצעיר - פסח 2025

סדנה כשרה בת 5 ימים לחג פסח בה הילדים ילמדו להכין מנות מגוונות מחומרי גלם כשרים לפסח.

בין התאריכים 06/04-11/04

  • תוכן הסדנה
  • שפית אורנית עובדיה

מה נלמד להכין?

יום ראשון: אומנות החיתוך - נלמד לחתוך כמו שפים מקצועיים

נכין: פאד תאי עוף, ספרינג רול תאילנדי עם דפי אורז, פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות.

 

יום שני: עוגיות ללא גלוטן - נלמד להשתמש בתחליפי קמח חיטה.

מתאים לאפייה ללא גלוטן ולפסח שמעבר לפינה...

נכין: עוגיות שוקולד מושלגות, עוגיות אמרטי פיסטוק, סבלה שוקולד ואגוזים.

 

יום שלישי: סושי - הכנה ובישול האורז, חיתוך מדויק של הירקות והדגים.

מאקי, אינסיידהאוט, פוטומאקי, טמפורה ועוד...

 

יום רביעי: דריפ קייק - נכין עוגת מוס עם שכבות שוקולד. 

נלמד לעשות ציפוי דריפ מושלם ונכין קישוטי שוקולד משגעים!

 

יום חמישי: טיול במזרח הרחוק -מרק תירס עם קארי ולמון גראס מוקפץ בסגנון פיליפני עם אורז, ירקות ונתחוני בקר.

באן במילוי עוף חמוץ מתוק.

 

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14

עלות: 1,890 ש"ח 

אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר