סדנאות קולינריות

סדנת קוראסונים

בסדנה חד יומית נלמד להכין בצק קרואסון צרפתי והכנת בצק בריוש כרוך.

  • אודות הסדנה
  • שף קונדיטור שלומי שלו

בסדנה נלמד להכין: קרואסון במילוי קרם לימון יוזו ומרנג שוויצרי, קרואסון קרם מסקרפונה שמנת תותים ואוכמניות.

קרואסון גראטן תפו"א כמהין וגבינה כחולה וקרואסון פרעצל, מלח אטלנטי וגרעיני דלעת וחמניה .

השף שלומי שלו החל את דרכו כנער בקונדטוריות שונות, שלו בוגר בית הספר לקונדיטוריה של אסטלה כיתת אומן.

כקונדיטור עבד במסעדת מסה,קפה ויולה,רשת רולדין, לחם יין ועוד. שלו היה השף של בייקרי בלה ברד.

ב-2021 זכה באליפות ישראל במאפים במקום השלישי ובמדליית זהב בקטגוריה של עוגה חדשנית.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר