סדנאות קולינריות

סדנת שוקולד מריר

בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מתכוני שוקולד 

  • אודות הסדנה
  • שפית מיכל בר

מה נלמד ונכין?

סדנת שוקולד מריר
בסדנה נלמד ונכין
פרלין שוקולד מריר במילוי פרלינה ולוז
גריוטין שוקולד מריר ושקדים מקורמלים
טראפלס שני שוקולדים וקוקוס קלוי


שף קונדיטורית

מתמחה בפטיסרי צרפתי

קינוחים, פטיפור ושוקולד

בוגרת קורס בינלאומי באסטלה

למדה בצרפת בהתמחויות שונות

בתחום עוגות בוטיק ושוקולד

מפתחת מתכוני מנות אחרונות, עוגות וקינוחים

בונה תפריטי קינוחים ויועצת לחברות קייטרינג שונות

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר