סדנאות קולינריות

סדנה הודית

סדנת בישול הודית במפגש אחד בו נלמד להכין מגוון מטעמים מהמטבח ההודי

  • תכני הקורס
  • שף אבנר אברהם

על קצה המזלג מטעמי הקורס:

בטטה וארה - קציצות תפוחי אדמה בציפוי פריך של קמח חומוס. 

יוגש לצד צ׳אטני כוסברה, 

טאלי מסורתית

דהל - תבשיל עדשים צהובות גרגירי חרדל וכוסברה, 

אורז זעפרן וגרם מסלה. 

באטר ציקן - נתחי פרגית ברוטב קשיו עגבניות וקרם קוקוס. 

צ׳פטי - פלאט ברד מסורתי.

שף אבנר אברהם בן למשפחה הודית, בוגר בית ספר לבישול לורנצ'ו דה מדיצ'י בפירנצ'ה והשתלמויות באוכל תאילנדי בבנגקוק. עבד במסעדות יוקרה בהתמחות באוכל איטלקי, ביניהם מסעדת פביו ברמת אביב ולקוצ'ינה באילת. אבנר היה שותף לפתיחת מלון הרודס באילת כמו כן עבד כשף ברשת מלונות ישרוטל במלון אמבסדור. אבנר מרצה בכיר במכללה למלונאות באילת, שף גני אירועי יוקרה וחברות קיטרינג מהמובילים בשוק ביניהם גן אורנים בגני התערוכה בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול וערבי שף מהמטבח ההודי.

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר