סדנאות קולינריות

כיסונים חובקי עולם

לקראת ראש השנה נכין מגוון כיסונים ממדינות ועדות שונות מהעולם.

נלמד להכין כיסונים מסורתיים ממטבחי אשכנז, רוסיה ודרך המשי בסדנה מיוחדת.

  • תכני הקורס
  • מנהל הקורס השף שי קרידי

לקראת ראש השנה נכין מגוון כיסונים ממדינות ועדות שונות מהעולם.

נלמד להכין כיסונים מסורתיים ממטבחי אשכנז, רוסיה ודרך המשי בסדנה מיוחדת.

תכני הסדנה:

חמוצים ממולאים בבשר, קרעפלאך של פעם, מנטי וורניקס מאודים שוחים במרק עוף/בקר עם המון בצל מטוגן, ממולאים בבשר, כבד עוף תפוחי אדמה ודובדבנים חמוצים

ולבסוף קינוח מושחת בתוספת גלידה ועוד דברים טובים

השף שי קרידי בוגר לימודים בתדמור, לימודי בישול אתני באמסטרדם, בוגר HEG ברימס וכן מס' קורסים מקוונים  EDX מבית אונ' הרווארד: פיזיקה וכימיה של מזון, שירות, מזון למחשבה ועוד. משמש מזה שנים רבות כיועץ מוביל לחברות ומערכי הסעדה גדולים ומתמחה בתחומי התייעלות בתהליכי עבודה, בניית תפריטים ופיתוח עסקי. מומחה בפיתוח מוצרים לחברות מזון מובילות בשוק המקומי.

שי מתמחה בהדרכה והכשרת בעלי מקצוע בתחום הקולינרי ומרכז את ההדרכה לקורסי טבחים מסוג 1 עד סוג 5 לדירוגים מקצועיים של משרד העבודה. בעל יכולת מוכחת להנגיש חומר לימודי מורכב.משלב בהוראה שיטות חדשניות ושימושים פרקטיים ביצירת תכנים קולינריים ע"י בינה מלאכותית.שי מעביר סדנאות מעשיות במגוון תחומים ובשלוש שפות.החל דרכו כשף בחטיבה המוסדית של יוניליבר, בתחום הוראת הטבחות כ-25 שנים מרימונים טבריה, ניהל את מגמת הקולינריה בבית הספר אורט דן גורמה בחיפה ובמכללת צומת,  דן גורמה תל אביב ושפיז פ"ת.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר