סדנאות קולינריות

שמרים וקיפולים

בסדנה בת 6 מפגשים נלמד להכין ולאפות שמרים מקופלים, בצק עלים, קוראסונים, בריוש, בריוש בצק עלים, חלות, מאפי שמרים ומאפים כרוכים.

  • אודות הסדנה
  • שף קונדיטור חי לוי

אודות קורס ״שמרים וקיפולים״:
עולם האפייה נהנה מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. חיבור של קמח, מים ושמרים יוצרים אין סוף מוצרים ברחבי העולם. השפים הצעירים מפיחים חיים חדשים במסורת האפייה ופורצים דרך במוצרים שהיו מוכרים לנו מאומנות ה Viennoiserie הצרפתי.
קורס השמרים הוא קורס מקצועי וממוקד בהנחיית שף חי לוי.
הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום בצקי השמרים ומאפי הבוקר ומתאים במיוחד לחובבים, בוגרי בתי ספר לבישול/קונדטוריה, טבחים, ואנשי מקצוע המעוניינים לדעת להכין מגוון רחב של בצקים ומאפים מתוקים ומלוחים.
בין המוצרים שילמדו בקורס: טרופיזיין, פטבייה, שסון ״noix ״,קרוסון בי קולור, כריכה שוויצרית, בריוש מדפדף, קראנץ, דייניש ועוד מגוון רחב של מאפים.

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite,  ולאחרונה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר