אודות
Professional Gourmet
קורס בישול מקצועי עם תעודה בינלאומית
בהנחיית השף יורם ניצן
קורס בישול מקצועי כשר עם תעודה בינלאומית
לרכוש מקצוע מבוקש בחצי שנה בלבד
קורס בישול מקצועי כשר ברמה הגבוהה ביותר בישראל ובעולם מקנה לכם כלים וטכניקות להתפתחות קולינרית תוך למידה מעמיקה וחשיפה למגמות העכשוויות בעולם הקולינריה והמסעדנות. השפים המובילים של הקורס, בעלי ניסיון רב במסעדות גורמה בארץ ומסעדות בעלות כוכבי מישלן בחו"ל, מלמדים באופן מקיף את יסודות הקולינריה משלב ההיכרות והטיפול בחומרי גלם, דרך התמקצעות בטכניקות בישול קלאסיות ומתקדמות ועד הכנת מנות גורמה כשרות המבטאות את השפה הקולינרית האישית שלכם.
ניתן להשתמש בכספי פיקדון לחיילים משוחררים
נושאי לימוד
תעודה בינלאומית וסטאז'
צוות שפים מובחר
טכניקות בישול בינלאומיות
מסעדנות
צילחות
ניהול ותכנון מרחב העבודה
הרכבת מנות
יסודות הקולינריה
35 מפגשים | 500 שעות לימוד כולל סטאז׳
הקורס יפתח ב- 14/11 ימי שני וחמישי בין השעות 16:30-22:00
סיפורי בוגרים
רומן רבינוביץ'
מנהל מטבח במסעדת האדסון בראסרי
הודיה כהן
מנהלת מטבח במלון "ריץ' קרלטון" הרצליה
אדיר חזן
מסעדת האדסון בראסרי
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים