סדנאות קולינריות
סדנת אפייה ללא גלוטן
סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
עבודה עם עמילנים מסוגים שונים ושילובים המתאימים למוצרים שונים.
בסדנא נכין:
מאפה בריוש במילוי קרם שקדים ודובדבני אמרנה, עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה, עם דבש ותפוחים, עוגת טחינה וסילאן עם קראמבל אגוזים
- אודות הסדנה
- אודות אורנית עובדיה
סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
עבודה עם עמילנים מסוגים שונים ושילובים המתאימים למוצרים שונים.
בסדנא נכין:
מאפה בריוש במילוי קרם שקדים ודובדבני אמרנה, עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה, עם דבש ותפוחים, עוגת טחינה וסילאן עם קראמבל אגוזים
קרדיט לצלמ/ים: Linoy&Dror
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.