סדנאות קולינריות
לקרניבורים בלבד!
2 מפגשים של בשר מושלם ועופות - 2 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול, מעשנה, טאבון וגריל לחווית בשרים מושלמת.
- מה בתכנית?
- על השף יוסי בן דיין
כל מה שרצית לדעת על בשר...
27.02.24 עופות צעירים - פירוק, הסבר על חלקי העוף והשימוש בהם. הכנת מתכונים כגון פרגיות בקארי אדום, פחיטה עוף מקסיקנית, קדירת עוף ביין אדום ועוד..
5.03.24 סדנת בשרים וגריל OUTDOOR - עבודה עם גריל, טבון ומעשנה. מרינדות, הכנת נתחי בשר בקר שונים במגוון שיטות, שוק טלה, רטבים ותוספות שמתאימים לגריל.
כיום משמש כמוביל קורסי בישול באורט דן גורמה ויועץ קולינרי לחברות ועסקים בארץ ובחו"ל. את הכשרתו כשף ביצע בארץ במיטב בתי הספר והתמחה בארץ ובחו"ל במיטב המסעדות.
ה"אני מאמין" של יוסי -
הלימוד, המתחיל בהטמעת הידע הבסיסי, הכרת חומרי הגלם והבנת התהליכים הקולינריים חשוב מאין כמותו אך בו זמנית, עלינו להכין את התלמידים לא רק לבצע מתכונים קיימים אלה להיות מסוגלים לשנות ולחדש על בסיס הידע הנרכש.