סדנאות קולינריות

אמנות הפטיסרי

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 75 שעות אקדמיות

  • נושאי הלימוד

הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.

 

טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%

עוגות מסע , בחושה פרלינה ג'אנדויה , בחושה פיסטוק-gâteaux de voyage

בחושה דבש קפוצ'ינו

בצק רבוך- שו-אגוזי מלך עם גאנש שוקולד מוקצף ,פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים

שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום , קראנץ' שמרים עשיר, באבאה או רום

שמרים-כרוך-קוראסון חמאה ושקדים,בריוש כרוך

לחם-לחמי מחמצת זייתים קלמטה,בגאט,צ'פאטה

שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה , פרלין שוקולד לבן לימוני , פרלין שוקולד קרמליה

עוגות בוטיק- קריולו , פטל ושוקולד לבן

עוגות גבינה-גבינה אפויה ,גבינה קרה

קינוחי כוסות

טארטים מורכבים- ווניל,לונה קפה

פטיפורים-,פטל קקאו ,דום רושר

פטיפורים- שקדים ושוקולד,דולסה ופקאן

מקרונים- מקרונים בשטיה האיטלקית מסקרפונה שוקולד לבן,קפה ,חמאת בוטנים ושלל טעמים

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר