סדנאות קולינריות
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2025- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.
- תוכן הסדנה
מה נלמד להכין?
טורקיה: בויוס - בורקס טורקי אמיתי מבצק מתוח, במילוי גבינות, ארוז קון לצ'ה - פודינג אורז מבושם בוניל וקינמון
ועוגיות קורבייה
צ'כיה & הונגריה - קולאץ': מאפה שמרים במילוי גבינה, פירות יער ושטרוייזל, קיורטוש נוטלה ואגוזים
יוון רוואני: עוגת סולת יוגורט ותפוזים, ספנקופיטה - מאפה פילו במילוי תרד וגבינות, גלידת יוגורט יוונית בזיגוג דבש ופיסטוק.
אמריקה הדרומית: פלאן קרמל, בריגדרו - ממתק שוקולד ברזילאי, אמפנדס פטריות ובשאמל
המזרח התיכון: לילות ביירות, בקלוואה, שוקולד דובאי
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים גילאים: 9-14
עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/השף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם