סדנאות קולינריות
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי
שלומי אלדו, שף ומומחה בסדנאות ילדים, ילמד את הצעירים כיצד להכין ולבשל אוכל סובב עולם שכולו טיקטוק, מנות טעימות ומגרות ובעיקר פוטוגניות.
- תוכן הסדנה
- אודות השף שלומי אלדו
מה נלמד ונכין בסדנה?
TOSCAN טיקטוק - פסטה טרייה בשני צבעים, ראגו אנטיקה מסיינה, סקלופיני לימונה, ניוקי של השמחות, קרוסטיני עם ירקות שוק
INDONESIAN טיקטוק -רייס טייבל, סמבל אולק, נאסי גורנג, סאטה בוטנים, צ'יפס מתנפח, קלקק – כדורי אורז ירוקים
ועוגיות קוקוס
MEXICAN טיקטוק - בוריטו פויו, צ'ילי קון קרנה, טאקו פריך, תירס צלוי עם צ'ילי וגווקמולה, פריחולס, סלסה
מתוקה וקכה דה לימון - עוגת לימון וקרם.
ARGRNTINIAN טיקטוק- אמפנדס טונה, אסאדו כמו בפמפס, סלט צ'ימיצורי, טורטילייה ארגנטינה, צ'וריסוס
נזיד בקר ותירס של הגאוצ'וס ואלפחורס "הוואנה"
SPANISH טיקטוק - טאפאסים מהשוק, בטטאטס בראווס ואיולי, אלבונדיגוס – כדורי בשר בעגבניות, פאייה ולנסייה, תבשיל בשר וחומוס ומקלות חצילים ודבש קנים לצ'ה פריטה - ריבועי חלב מטוגן
מחיר למחזור: 1,980 ש"ח מחיר לשני מחזורים: 3,700 ש"ח
שעות פעילות 8:30-14:00
השף שלומי אלדו החל את דרכו בלימודי אומנות הבישול ברשת מלונות דן. לאחר שסיים בהצלחה עבד במלון דן תל אביב, במסעדות בחו"ל ולמד את סודות המקצוע מטובי השפים בישראל. שף אלדו מתמחה בסגנונות בישול שונים ומזה שנים רבות הוא מעביר סדנאות וחוויות קולינריות לילדים בכל רחבי הארץ. השף אלדו התארח בתכניות טלוויזיה רבות, תכניות בישול, אירוח ותוכניות ילדים בהם שף אלדו נהנה מהכימיה הטובה שלו והעבודה המשותפת עם הילדים...

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/השף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם