סדנאות קולינריות
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים
שלומי אלדו, שף ומומחה בסדנאות ילדים, ילמד את הצעירים כיצד להכין ולבשל מטעמים ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם. נסייר בתרבויות האוכל של המדינות בהם הם מצויים ונלמד להכין מבחר מאכלים שבסיום כולנו נוכל להכין
- תוכן הסדנה
- אודות השף שלומי אלדו
מה נלמד ונכין בסדנה?
7 flags - ארצות הברית
נקניקיות על מקל בציפוי קמח תירס, הום פרייז, אצבעות פריכות של עוף בקורנפלקס, רוטב ברביקיו אמיתי, סלט וולדורף, ג'מבליה של אורז וירקות ולקינוח עוגיית חמאת בוטנים ושוקולד
Efteling - הולנד
פיש & צ'יפס הולנדי ברוטב סאטה בוטנים , פריקדל – קציצת בשר על אוסטנפוט – פירה וקייל , קרוקט שחום, סלט תפוחי אדמה ומיונז הולנדי עשיר, ולקינוח מגדל פנקייק מושחת
Eye of London - אנגליה
פאי בצק פריך במילוי בשר, שעועית נימוחה ברוטב עגבניות מתקתק, סלט פטריות טריות אפויות, פירה עם אפונה, ביצה סקוטית כמו בגלזגו, שפרדס פאי – בשר ועליו תפוחי אדמה, טרייפל אנגלי.
Eropa park - גרמניה
נקניקיות בייתיות, שניצל כהלכתו, רושטי תפוחי אדמה, פרעצל, כרוב אדום מאודה ותפוחים, סלט ירוקים עם רוטב ירוק ושטרודל תפוחים
לונה פארק תל אביב - ישראל
בוריקה במילוי תפוחי אדמה, חומוס יפואי, כריך דג לברק של שוק הכרמל, פלאפל של אלעד, שווארמה חמה, סלט ירושלמי ומלבי
מחיר למחזור: 1,980 ש"ח מחיר לשני מחזורים: 3,700 ש"ח
שעות פעילות 8:30-14:00
השף שלומי אלדו החל את דרכו בלימודי אומנות הבישול ברשת מלונות דן. לאחר שסיים בהצלחה עבד במלון דן תל אביב, במסעדות בחו"ל ולמד את סודות המקצוע מטובי השפים בישראל. שף אלדו מתמחה בסגנונות בישול שונים ומזה שנים רבות הוא מעביר סדנאות וחוויות קולינריות לילדים בכל רחבי הארץ. השף אלדו התארח בתכניות טלוויזיה רבות, תכניות בישול, אירוח ותוכניות ילדים בהם שף אלדו נהנה מהכימיה הטובה שלו והעבודה המשותפת עם הילדים...
