סדנאות קולינריות
לילות ברצלונה - סדנה זוגית עם השף אייל לביא
סדנת בישול זוגית עם השף אייל לביא עם תפריט עשיר ויין חופשי הכלול במחיר.
- תכני הקורס
- אודות השף אייל לביא
המחיר הינו לזוג
ישנה הטבה למילואמניקים בסך 1500 ש"ח שניתנת למימוש בסדנה זו*
ניתן לממש את ההטבה למי ששירתו החל מה - 7/10/23 מעל 30 יום.
"פאן טומאט" עם עגבניות קונפי ובלסמי מצומצם - הדגמה
סביצ'ה מוסר-ים עם עגבניות קונקסה, בצל סגול, שומר, צ'ילי וכוסברה על קרם חצילים שרופים בגריל
פטאטאס בראווס, תפוחי אדמה צלויים פריכים, איולי שום קונפי ופפריקה מעושנת
קרוקטים של דג בקלה ותפוחי אדמה מוגשים עם סלט מלפפונים, אריסה, יוגורט סמיך וסומסום
פאיה חגיגית של דגים, עם פלפלים, עגבניות, ציר עשיר וזעפרן - הדגמה
קינוח סיגר פילו במילוי קרם שקדים ורוטב גנאש שוקולד חם
מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום. מהאוטוריטות המקומיות של המטבח המקומי תוך התמקדות בדגים ופירות ים. שף ובעלים של מסעדת "פסטיס" ו- "רוקח 73" בתל אביב.
בעברו עבד במסעדות "לה קאייה דו פאליי רויאל " ו- "See Grill" בבריסל- שתיהן בעלות שני כוכבי מישלן. "באקאנאל" של השף כריסטוף דופו, בעיר ואנס שבפרובאנס.
לביא הוא גם המייסד והמנהל של פרויקט "מבשלים הזדמנויות", פרויקט העצמה והכשרה של נוער בסיכון. לביא מבשל ויוצר מתוך אהבה ותשוקה עמוקה. רואה במקצועו שליחות וציונות בבניית מטבח ישראלי חדש.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
בישול באהבה ולנטיין דיי - סדנה זוגית עם השף יוסי בן דיין /שף יוסי בן דיין
סדנה זוגית לכבוד ולנטיין דיי
סדנת שוקולד מריר - יום השוקולד המריר הבינלאומי/שפית מיכל בר
סדנת שוקולד מריר - יום השוקולד המריר הבינלאומי
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת