סדנאות קולינריות
סודות הפיצה המושלמת - אייל פינקלשטיין
סדנה חד פעמית של 4 שעות בה נלמד להכין מגוון פיצות, פוקאצות ופיתות
- תכני הקורס
- שף אייל פינקלשטיין
לכבוד יום הפיצה הבינלאומי שחל ב9/2 נלמד להכין מתכוני פיצה מעולים
מה נלמד להכין?
פיצה נאפוליטנית ופיצה קרם פולנטה
פיצה העתיקה בעולם
פיצה מטוגנת מאכל הרחוב הכי טעים בנאפולי
פוקצ'ה מרחובות בארי
פיתה סמולה ושומשום עם דיפ סלסה ורדה
פיצה דקה ניו יורק סטייל
אייל חלם להיות שדרן כדורגל, אז הוא מצא דרך לשלב את החלום והיום הוא השף של מכבי נתניה.
כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
29/01/2025
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה/שף קונדיטור ערן שוורצברד
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה
05/12/2024
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
12/01/2025
סדנת שוקולד מריר - יום השוקולד המריר הבינלאומי/שפית מיכל בר
סדנת שוקולד מריר - יום השוקולד המריר הבינלאומי
הצג מפה