סדנאות קולינריות

סדנת אפייה ללא גלוטן

סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!

נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.

עבודה עם עמילנים מסוגים שונים ושילובים המתאימים למוצרים שונים.

בסדנא נכין:

מאפה בריוש במילוי קרם שקדים ודובדבני אמרנה, עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה, עם דבש ותפוחים, עוגת טחינה וסילאן עם קראמבל אגוזים

  • אודות הסדנה
  • אודות אורנית עובדיה

סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!

נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.

עבודה עם עמילנים מסוגים שונים ושילובים המתאימים למוצרים שונים.

בסדנא נכין:

מאפה בריוש במילוי קרם שקדים ודובדבני אמרנה, עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה, עם דבש ותפוחים, עוגת טחינה וסילאן עם קראמבל אגוזים

 

קרדיט לצלמ/ים: Linoy&Dror

אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר