יוני אברהם פיצה נפוליטנית
צפו בשפים ובשפיות המובילים בארץ ובעולם במופעי Live אינטראקטיביים ומעוררי השראה במטבח המקצועי ביותר על הבמה הקולינרית הגדולה בארץ
אודות המופע
יוני אברהם פיצה נפוליטנית / שף יוני אברהםפרסקה פיצריה נפוליטנית, הפיצה המהוללת מעמק הירדן
פרסקה היא זוכת פרס ״הפיצרייה המבטיחה לשנת 2024״ ע״י המגזין העולמי 50Top pizza וכן מקום 37 מתוך 50 באזור אסיה והפסיפיק.
כל מה שרציתם לדעת על פיצה נפוליטנית מהפיציולו הכי מוכשר בארץ
יוני אברהם בכיתת אמן מיוחדת על פיצה נפוליטנית
פרסקה נוסדה ע״י יוני אברהם בשנת 2012.
יוני הוא סוג של אוטודידקט- למד לבד לבד את כל מה שקשור למחמצת, לתפיחה איטית, ולרמות הידרציה שונות לבצק של פיצה נאפוליטנית שעם השנים הלך והתפתח והגיע לרמה של היום.
התחיל ללמוד אודות המחמצת בשנת 2012
עד היום יוני הוא היחיד שעושה את הבצק. יוני כל הזמן מאתגר את עצמו לשנות ולפתח את הבצק לתוצר מושלם.
ככל שעברו השנים גם האחים שלו וההורים שלו התחילו לעבוד בפיצה פרסקה, כך שנוצרה מעין טרטוריה שבה ממש כל המשפחה עובדת יחד.