Toggle navigation
קורסי בישול
קורס בישול מקצועי
יום פתוח - קורס בישול מקצועי
קורסי קונדיטוריה
קורס קונדיטוריה מהדרין
קורס אפייה מקצועי עם תעודה בינלאומית
מגמת אפיה - בייק מאסטר פרו
יום פתוח פרופשיונל פייסטרי
סדנאות
השף הצעיר
הבוגרים
סדנאות גיבוש
סיווגים
קונדיטאות ואפייה סוג 1
טבחות סוג 1
טבחות סוג 3
טבחות סוג 5
תכנית סטאז׳
צור קשר
טלפון
whatsapp
מיקום
וידאו
צור קשר
דף הבית
לובי מתכונים
לובי מתכונים
דף הבית
לובי מתכונים
לובי מתכונים
מגמת קונדיטוריה ובישול
ביף וולינגטון - שף יורם ניצן
אתגר הבשר - חגיגת בשרים אמיתית
מתכון לסביצ'ה דג ים - שף יורם ניצן
מתכון לפילה בר סיציליאני - שף יורם ניצן
קשירת בשר - השף אבי שטייניץ
טורטליני במילוי ראגו בשר - השף גיא לסניצקי
קדרת אונטריב אפויה - השף אבי שטייניץ
פורקטה עוף - השף גיא לסניצקי
סינייה קבב דג ים עם ירקות צלויים - השף אביב משה
אנטריקוט בתנור - השף אבי שטייניץ
כיתות אומן
קורס שף הבית בהנחיית השף יוסי בן דיין
כיתת אמן עם שגב משה
קונדיטוריה עילית עם השף קונדיטור ערן שוורצברד
אורט דן גורמה - המרכז ללימודים קולינריים
סדנאות אפיה וקונדיטוריה
סדנת קונדיטור אמן עם השף ג'יל מרשל הצרפתי
סרטוני הדרכה וקונדיטוריה
'המעדנייה' עם אביב משה מארחת את אורגד רואש
עוגת בוטיק
קרואסון צרפתי - שף קונדיטור חי לוי
פרלין שוקולד חלב עם קרמל מלח ים - שוקלטייר אורגד רואש
בראוניז קראנצ' משודרג - שוקלטייר אורגד רואש
מתכון לבצק מושלם - האופה סער מור
הצטרפו למועדון החברים שלנו
אני מסכים/ה לקבל מאורט דן גורמה או מי מטעמה, דבר פרסומת, לרבות הצעות למבצעים והצעות אחרות, וזאת באמצעים אלקטרוניים (SMS, דוא"ל, חיוג אוטומטי ועוד), בהתאם ל
מדיניות הפרטיות של החברה
אנא המתן...
הטופס נשלח בהצלחה
שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר
×
Modal header
One fine body…
רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם
אני מאשר/ת קבלת דואר מדן גורמה
או חייגו אלינו לטלפון :
1-700-502-999
אנא המתן...
הטופס נשלח בהצלחה
שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר
‹
›
×
×