אודות
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
בהנחיית שף קונדיטור ערן שוורצברד
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
קורס מגמת אפיה בן 14 מפגשים עם השף קונדיטור ערן שוורצברד.
מה נלמד במהלך הקורס? עשייה של בצקים מקמח מים ושמרים, בצקי שמרים מהירים, לחמים שטוחים – FLAT BREADS, בגטים ופלוטים, לחמים ומחמצות, לחמים גרמניים, לחמניות, חלות, מאפי שמרים, מאפים מבצקים כרוכים פרעצל ובייגל.
יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליווי במהלכו יינתן לבוגרי הקורס.
הסדנאות נמכרות כסדנאות בודדות - ניתן לפנות ליועצת המכירות 1-700-502-999
נושאי לימוד
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים