לימודי המשך
השתלמות קולינרית בעמק הלואר
השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר - גינת הירק של צרפת
השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר
השתלמות קולינרית בעמק הלואר המשלבת סיור במחוזות השונים, ליקוט חומרי גלם, ביקורים בחוות המגדלים, ביקור במסעדת בעלת כוכב מישלן וסנדאות בישול מעשיות.
למשתתפים תוענק תעודת השתלמות מ- LE CALABASH ואורט דן גורמה
נושאי לימוד
צוות שפים מובחר
טכניקות בישול בינלאומיות
מסעדנות
ניהול ותכנון מרחב העבודה
הרכבת מנות
יסודות הקולינריה
השתלמויות מקצועיות
טיפים להקמת עסק מהבית
סדנת שף חו"ל
כיתות אומן
תעודה בינלאומית
שיטת לימודים
פטיסרי קלאסי
פטיסרי מתקדם
טכניקות מתקדמות
טכנלוגיות מזון ואפייה
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל
סיפורי בוגרים

רומן רבינוביץ'
מנהל מטבח במסעדת האדסון בראסרי

הודיה כהן
מנהלת מטבח במלון "ריץ' קרלטון" הרצליה

אדיר חזן
מסעדת האדסון בראסרי
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים



