אודות
מגמת גסטרונומיה
מגמת גסטרונומיה
מגמת גסטרונומיה
מגמת גסטרונומיה
אוכל ארטיזנלי, אגריפודטק, טרואר, זני מורשת.. מכירים את כל המושגים ורוצים ללמוד אותם לעומק?
רוצים ללמוד להבין ולהכיר את האוכל מעבר לעולם הבישול והמתכונים?
אורט דן גורמה מזמין אתכם לקחת חלק בקורס הראשון בישראל לגסטרונומיה.
הקורס מיועד לאוהבי הקולינריה והגסטרונומיה ומקנה ללומדים בו הבנה עמוקה על אוכל מהשדה ועד הצלחת
נושאי לימוד
היסטוריה של האוכל
מוצרי יסוד גסטרונומיים
חקלאות
מדע וטכנולוגיה
מרעיון לאוכל בצלחת
סיורי שטח
צוות מרצים מוביל
טיול סיום קורס
18 מפגשים
הקורס יפתח ב-17/02/2025 בין השעות 09:30-15:30 כל מפגש הינו 6 שעות
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים