אודות

קורסי בישול

מגוון קורסי בישול מקצועיים ולימודי בישול המותאם למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. רוב קורסי הבישול המקצועיים מתקיימים במסגרת לימודי ערב, המתקיימים בתל-אביב.

כיתות הלימוד מרווחות ומצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו. טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל. מורי הקורסים המקצועיים הם שפים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות ומסעדות יוקרה ובהוראה והדרכה.

 

התכנים בקורסים מגוונים וכוללים טכניקות בישול מתקדמות, הכרת חומרי גלם איכותיים, שילוב בין מסורות קולינריות לבין טרנדים עכשוויים, ופיתוח יצירתיות בבישול. הלימודים מותאמים הן לחובבי בישול שמעוניינים לשדרג את כישוריהם והן לאלו המבקשים להפוך את התשוקה שלהם לקריירה מקצועית בתחום הקולינריה.

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר