אודות
מגמת גסטרונומיה
מגמת גסטרונומיה
מגמת גסטרונומיה
מגמת גסטרונומיה
אוכל ארטיזנלי, אגריפודטק, טרואר, זני מורשת.. מכירים את כל המושגים ורוצים ללמוד אותם לעומק?
רוצים ללמוד להבין ולהכיר את האוכל מעבר לעולם הבישול והמתכונים?
אורט דן גורמה מזמין אתכם לקחת חלק בקורס הראשון בישראל לגסטרונומיה.
הקורס מיועד לאוהבי הקולינריה והגסטרונומיה ומקנה ללומדים בו הבנה עמוקה על אוכל מהשדה ועד הצלחת
נושאי לימוד
טיול סיום קורס
צוות מרצים מוביל
מדע וטכנולוגיה
מרעיון לאוכל בצלחת
חקלאות
מוצרי יסוד גסטרונומיים
סיורי שטח
היסטוריה של האוכל
35 מפגשים | 500 שעות לימוד כולל סטאז׳
הקורס יפתח ב-17/02/2025 בין השעות 09:30-15:30 כל מפגש הינו 6 שעות
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים