אודות

מגמת גסטרונומיה

מגמת גסטרונומיה

מגמת גסטרונומיה

מגמת גסטרונומיה

אוכל ארטיזנלי, אגריפודטק, טרואר, זני מורשת.. מכירים את כל המושגים ורוצים ללמוד אותם לעומק?

רוצים ללמוד להבין ולהכיר את האוכל מעבר לעולם הבישול והמתכונים?

אורט דן גורמה מזמין אתכם לקחת חלק בקורס הראשון בישראל לגסטרונומיה. 

הקורס מיועד לאוהבי הקולינריה והגסטרונומיה ומקנה ללומדים בו הבנה עמוקה על אוכל מהשדה ועד הצלחת

נושאי לימוד

טיול סיום קורס

טיול סיום קורס

בסיום הקורס יתקיים סיור גסטרונומי בן 5 ימים בפיימונטה, איטליה – היכן שהוקמה תנועת הסלואופוד והאוניברסיטה לגסטרונומיה. האזור ידוע בכמהין הלבן ובמנות אייקוניות כמו ויטלו טונאטו ופסטת טיירין. *הסיור למעוניינים בלבד ובתשלום נוסף.
צוות מרצים מוביל

צוות מרצים מוביל

הקורס מועבר על ידי צוות מרצים בכירים בהובלת מיכל בנישתי, גסטרונומית ויזמת בעלת תואר שני, זוכת פרס גלובס "40 מתחת ל-40" ומומחית בינלאומית בתחום.
מדע וטכנולוגיה

מדע וטכנולוגיה

האוכל נבחן מהיבטים מדעיים וטכנולוגיים: תזונה פונקציונלית, אקולוגיה אנושית, כימיה של מזון, אגריפודטק והשפעות ייצור המזון על כדור הארץ. המשתתפים ילמדו כיצד המדע משפיע על חוויית הטעימה ועל האוכל עצמו.
מרעיון לאוכל בצלחת

מרעיון לאוכל בצלחת

החלק האחרון מתמקד בחוויית האוכל: מיתוג, אסטרטגיה מבוססת קיימות, אמנות האירוח, ויזמות קולינרית. הקורס מלמד כיצד להפוך רעיון למנה לצרכן לעסק מצליח.
חקלאות

חקלאות

הקורס מתמקד בחומרי הגלם שמתחילים בשדה, כולל טרואר, זנים, פוריות אדמה, חקלאות אתית ופיתוחים חדשניים. המשתתפים יבקרו במגדלים מובילים בישראל כדי להבין מה הופך את תוצרתם לייחודית.
מוצרי יסוד גסטרונומיים

מוצרי יסוד גסטרונומיים

הקורס עוסק בהכרת מוצרי יסוד גסטרונומיים כמו יין, גבינות, קפה ותבלינים. המשתתפים ילמדו על מקורם, תהליך הכנתם, תרבותם וניתוח איכותם. הקורס מקנה ידע בסיסי ומעמיק על תרבות האוכל ואיכותו ומאפשר גישה מקצועית לעולם הגסטרונומיה
סיורי שטח

סיורי שטח

סיורי שטח הקורס כולל ארבעה סיורי שטח ברחבי הארץ, בהם יפגשו המשתתפים מגדלים, יצרנים, חוקרים ויזמים מובילים בתחום האוכל הישראלי.
היסטוריה של האוכל

היסטוריה של האוכל

האוכל, שהחל כהיבט קיומי, קיבל במאה ה-19 משמעות תרבותית, אומנותית ופילוסופית. הקורס עוסק בהיסטוריה, פוליטיקה ותרבות האוכל, והשפעתו על חברה, תרבויות וזהויות, תוך הענקת הבנה עמוקה על תפקידו בחיינו האישיים והגלובליים.

35 מפגשים | 500 שעות לימוד כולל סטאז׳

הקורס יפתח ב-17/02/2025 בין השעות 09:30-15:30 כל מפגש הינו 6 שעות

מגמת גסטרונומיה

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר