סדנאות קולינריות
סדנה טבעונית
בואו לחקור את נקודת המפגש בין חכמת העשייה המסורתית והטעמים המורכבים של מטבחי האימהות לבין שיטות עבודה יעילות שנולדו ממטבחה האינטואיטיבי המרגש והמסקרן של השפית יהלומה בסדנה טבעונית חד יומית.
- אודות הסדנה
- שפית יהלומה לוי
בואו לחקור את נקודת המפגש בין חכמת העשייה המסורתית והטעמים המורכבים של מטבחי האימהות לבין שיטות עבודה יעילות שנולדו ממטבחה האינטואיטיבי ומרגש/סקרן של השפית יהלומה בסדנה טבעונית חד יומית.
דרך תפריט ים תיכוני, עונתי, בר קיימא שעושה כבוד למרכיבים ולחקלאות הישראלית נלמד איך להגיע לתוצאות מורכבות בדרכים פשוטות ואיך לייצר חומרי טעם משובחים ומזינים שיעשירו לכם את המזווה וישדרגו כל מנה.
במהלך הסדנה תדגים יהלומה יחד עם המשתתפים מנות מגוונות כולל ירקות מותססים, לבנה קשיו, פלאפל מצרי נטול גלוטן, מרק עשיר של דלעות וגרגרי חומוס עם קוסקוס ביתי, וריבה ביתית.
הכוכב במטבח של השפית יהלומה הוא הטעם, אותו היא בונה עם הרבה רגש ובאמצעות חומרי גלם איכותיים ושיטות בישול שצמחו איתה דרך אינטואיציה וניסיון בשטח. כך היה מראשית דרכה ב-"ביסטרון" המיתולוגי שהקימה בשוק לוינסקי, במסעדת "יהלומה בנמל" שהביאה את השמחה, הטריות והמבחר של השוק אל הנמל. במסעדת "שחקי שחקי" הוסיפה יהלומה את הטוויסט שלה לקלאסיקות. יהלומה הובילה מהפך ברשת לנדוור מרשת בתי קפה לרשת ביסטרו ים־תיכוני איכותי וכמובן בקייטרינג הפרטי והמאוד מבוקש שלה שנושא את שמה.