סדנאות קולינריות
סדנאות אפייה וקונדיטוריה
דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.
מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה. ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
׳על הלחם לבדו׳ /סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה/שף קונדיטור ערן שוורצברד
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה