סדנאות קולינריות
סדנאות אפייה וקונדיטוריה
דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.
מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה. ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.
07/03/2025
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
21/03/2025
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
28/03/2025
סדנת מאפי בוקר /שף קונדיטור שלומי שלו
סדנת מאפי בוקר
13/05/2025
סדנת פאי תפוחים/השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
סדנת פאי תפוחים
28/05/2025
טעמי שבועות - עוגת הגבינה המושלמת/שף רוני פרדי מרדכי
חגיגת טעמי שבועות
03/07/2025
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות